Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Χαίρετε και καλό Πάσχα.

Οι παραγωγοί μας προσπαθούν να υλοποιήσουν όλες τις παραγγελίες που δόθηκαν με την 1η φάση. Από κει και πέρα τα στοιχεία των παραγωγών σημειώνονται πλέον στο site που δημιουργήσαμε και μετά τις πρώτες παραγγελίες θα γίνεται η επαφή σας άμεσα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή, όπως αναφέραμε στο δελτίο τύπου πριν τις μέρες του Πάσχα.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ»
Η 2η φάση  

Συνεχίζοντας την κοινωνική μας δράση φέρνοντας σε επαφή καταναλωτές και παραγωγούς, ενεργοποιούμε το blog μας http://koinoniatripolis.blogspot.com πιο δυναμικά. Θα αναρτούμε στο site τις προσφορές των παραγωγών που θέλουν να πουλήσουν τα προϊόντα τους και οι καταναλωτές θα στέλνουν τις παραγγελίες τους κατ’ ευθείαν στους παραγωγούς. Το mail μας για αναρτήσεις είναι το koinonikodiktyotripolis@gmail.com
Επομένως οι παραγωγοί αν θέλουν διαδικτυακή παραγγελία θα πρέπει να δημοσιεύουν το e-mail τους. Αν θέλουν να έχουν το τηλέφωνό τους και να γίνεται η παραγγελία τηλεφωνικά να δημοσιεύσουν την επιθυμία τους.
Προτείνουμε πάντα τα 3 προϊόντα μας (πατάτες, μήλα, αχλάδια) και για το λάδι και τα άλλα προϊόντα που διαθέτουν οι παραγωγοί μας να έχουν στοιχεία ποιότητας και τιμής, περιοχές διανομής και ελάχιστες ποσότητες που πρέπει να παραγγέλνουν οι καταναλωτές.
Οι παραγγελίες που δόθηκαν μέχρι τις 31/3/2012 έχουν δοθεί ήδη στους παραγωγούς και μέχρι την Κυριακή των Βαΐων θα έχουν υλοποιηθεί όλες. Για τις παραγγελίες εκτός Αρκαδίας δεν έχουμε ακόμα παραγωγούς που διανέμουν σε Αθήνα, Πάτρα, Κόρινθο ή αλλού. Πιστεύουμε ότι μέσω της λειτουργίας της 2ης  φάσης, θα λυθεί το πρόβλημα της διανομής εκτός Αρκαδίας.
Θέλουμε να δηλώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την κοινωνία της Αρκαδίας, τους Αρκάδες που ζουν αλλού και τα ΜΜΕ που μας φιλοξένησαν και πολλαπλασίασαν μία απλή ιδέα. Χωρίς εσάς θα παρέμενε μία απλή ιδέα χωρίς εφαρμογή στη καθημερινή ζωή των πολιτών.
Οι μαθητές και οι καθηγητές του 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης σας εύχονται καλές γιορτές και ευχόμαστε η Κρίση να αναδεικνύει την εθελοντική πλευρά μας. Που ίσως να είναι και η καλύτερη.